söndag 20 maj 2007

Kanot och båt


Ännu en härlig helg! Man kommer ut och gör så mycket roliga saker när man har hund. Visst kan man känna att man hellre skulle vilja dega i soffan en regnig söndag, men när man väl kommer ut... I helgen har det varit det stora blå som har varit temat.

Igår så åkte vi in till "stan" med husses kompis Daniel. Vi tog en sväng på Gärdet, där Svea träffade några nya kompisar; bl.a. en golden retriever (8 mån.) och en schäfertik (7 mån) som var minst lika stor som Svea. Dom hade jätteroligt tillsammans, härligt med andra hundar i ungefär samma ålder och storlek. Svea är nästan 6 1/2 månader nu - tiden går så snabbt. Efter att Svea fått springa av sig så gav vi oss ut med den runda båten en sväng.

Idag så var vi ut till Flottsbro som är ett naturområde med lite olika möjligheter till aktiviteter. Vi hade tagit med oss husses brorsa Martin också. Vi tog en liten sväng i skogen först, körde lite spår, uppletande, lek osv. Satte oss ner en stund och såg på den härliga utsikten över vattnet och tog en fika. Sen bar det av till kanotuthyrningen. Svea tyckte att det var spännande att åka kanot, men lite läskigt var det dock. Matte hade fullt sjå ibland att hålla Svea still i kanoten så att vi inte alla skulle ramla i, men överlag gick det riktigt bra. Vi ska testa några fler gånger, förhoppningsvis så ska hon kunna bli så van och lugn att vi kan ta en liten paddlingssemester i sommar.

Martin och Svea

Fikapaus

Svea letar en gömd boll i det "vallade" gräset

KANOT!





Linslusen

TUR I DEN RUNDA BÅTEN

Svea tycker så mycket om Daniel

Hm, ser visst ut att bli regn!

Inga kommentarer: